Vila-real convoca les subvencions per a afavorir l'ús del valencià a les entitats sense ànim de lucre 

30/05/2022 - 

CASTELLÓ. La Regidoria de Normalització Lingüística ha obert la convocatòria de subvencions per a les associacions d'àmbit cultural sense ànim de lucre que promoguen l'ús del valencià. Les sol·licituds poden presentar-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real, on poden consultar-se també les bases de la convocatòria, dotada amb 10.000 euros.

“L'Ajuntament de Vila-real està absolutament compromés amb la nostra llengua, el valencià, i amb la promoció i normalització del seu ús social, en tots els àmbits. Amb aquest objectiu, convoquem aquesta línia d'ajudes, que s'incrementa sensiblement enguany fins als 10.000 euros, per a afavorir l'ús del valencià en totes aquelles activitats que organitzen les nostres associacions locals”, valora la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás. La finalitat de les subvencions és finançar projectes que promoguen el valencià en les activitats de les entitats beneficiàries, per exemple calendaris, cartells o díptics en valencià.

Fins al 23 de juny

El termini de 20 dies hàbils per a presentar les sol·licituds d'ajuda finalitzarà el 23 de juny de 2022. Les associacions que reben la subvenció hauran de fer constar el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística tant en les activitats com en els materials que es presenten a la convocatòria. Aquestes ajudes estan regulades per l'Ordenança reguladora de concessió de subvencions econòmiques a associacions sense ànim de lucre d'àmbit local per a la promoció i ús exclusiu del valencià.

next