Normalització lingüística i Educació

Vila-real edita en format digital la guia educativa municipal 'Recull 2021' per a les famílies

4/05/2021 - 

VILA-REAL. La Regidoria de Normalització Lingüística i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vila-real han editat la guia educativa municipal, Recull 2021, en format digital, com una eina de consulta i assessorament de les famílies especialment durant el període d’escolarització de l’alumnat en els distints nivells educatius. Es tracta d’una guia que recull la informació sobre tots els centres educatius de Vila-real, tant públics com concertats; una guia dels centres d’infantil i primària i una altra, amb els de secundària, que es pot consultar en el web municipal de Normalització Lingüística, en l’apartat Recull.

Aquestes guies contenen, també, informació sobre les associacions de Vila-real, així com d’altres centres que ofereixen diferents ensenyaments com ara el Conservatori Mestre Goterris, la UNED, l’oferta de cursos del Centre de Formació de Persones Adultes, l’Escola de Tradicions Locals i l’Espai Jove.

La guia d’educació infantil i primària conté un any més l’oferta dels centres d’educació infantil, de 0 a 3 anys, així com dels centres públics i concertats d’infantil i primària de la ciutat, amb tota la informació i activitats que ofereix cada centre per tal que les famílies puguen triar el col·legi que consideren més adequat.

En la guia de secundària, es recull tota l’oferta de centres de secundària tant públics com concertats de la ciutat, perquè les famílies puguen escollir l’institut més idoni per als seus fills i filles.

Noticias relacionadas

next