aquest divendres 18 de setembre

Vila-real inaugura les escultures de Jaume Plensa cedides per la Fundació Hortensia Herrero

15/09/2020 - 

CASTELLÓ. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero, Hortensia Herrero, inauguraran aquest divendres 18 de setembre, a les 12.00 hores, l'exposició temporal que hi haurà a la localitat amb dues escultures monumentals del prestigiós artista Jaume Plensa. Les peces s'exhibiran durant un any i mig en la plaça de l'Estadi de la Ceràmica gràcies a aquest acord, que no suposa cap cost per a l'Ajuntament de Vila-real. La col·laboració ha sigut possible gràcies al conveni subscrit entre la mateixa institució, Mercadona i la Fundació Hortensia Herrero.

L'acte d'inauguració serà conduït pel comissari de la mostra, Javier Molins, i intervindran la presidenta de la Fundació Hortensia Herrero i l'alcalde de Vila-real. Amb els parlaments de tots dos quedarà inaugurada l'obra, que romandrà durant un any i mig en aquest emplaçament. També participarà en l'acte el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i membres de la directiva del club, entitat que va sufragar la construcció de la plaça de l'Estadi de la Ceràmica.

Les peces monumentals que conformen l'exposició són dues de les set escultures de la destacada exposició de Jaume Plensa que la Fundació Hortensia Herrero va fer possible l'any passat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquestes dues peces són ‘Silvia’ i ‘María’ i van ser adquirides per Mercadona i la pròpia Fundació Hortensia Herrero, respectivament. Ara, arriben a Vila-real després d'haver sigut exposades a Elx, per a completar així el seu periple per les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Noticias relacionadas

next