sessions formatives en línia

Vila-real sensibilitza al personal municipal i la ciutadania sobre els objectius de l'Agenda Urbana

2/08/2022 - 

VILA-REAL. El Pla pilot de l'Agenda Urbana de Vila-real ha celebrat una sèrie de sessions formatives en línia, dirigides tant al personal municipal com a la ciutadania en general, amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar sobre els objectius de l'Agenda Urbana i el treball participatiu que ha impulsat l'equip de govern per a "dissenyar junts i juntes la nova Vila-real del segle XXI". Per a aquest treball, l'Ajuntament ha obtingut una subvenció de 200.000 euros de la Unió Europea a través del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat amb fons Next Generation.

Les sessions formatives han tractat qüestions bàsiques com el concepte d'Agenda Urbana; el marc internacional en el qual s'inscriu l'Agenda Urbana i la relació amb altres agendes; els objectius generals i la contribució de l'Agenda Urbana a la consecució d'objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030. També s'ha abordat el marc del finançament de l'Agenda Urbana, dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation, a més de les línies del Pla d'acció local amb els projectes concrets que se'n deriven, que s'han treballat en els diferents tallers i consells dirigits per Marina García-Broch i Darío Nieto

El procés de disseny de l'Agenda Urbana de Vila-real s'està realitzant amb la implicació dels principals sectors i col·lectius de la societat vila-realenca sobre la base dels 100 projectes que l'equip de govern vol compartir i debatre amb els veïns i veïnes.

next