X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Apaval i la Regidoria de Tradicions promocionen la ciutat al districte portugués de Vila Real

14/05/2019 - 

VILA-REAL. El regidor de Normalització Lingüística i Tradicions de l'Ajuntament de Vila-real, Santi Cortells, ha rebut al president d'Apaval, l'asociació de paranyers, Miguel Ángel Bayarri, després de la seua participació a la 22ª edició del concurs europeu d'imitació d'aus, que s'ha celebrat els dies 11 i 12 de maig a la ciutat portuguesa d'Alijó, pertanyent al districte de Vila Real. 

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el regidor de Tradicions va fer entrega, a través dels membres d'Apaval, d'una carta de salutació en portugués, valencià i castellà per a les autoritats i representants institucionals del districte, destacant l'estreta col·laboració des de fa anys entre la Regidoria i l'associació de paranyers i posant en valor el treball que fa aquesta entitat per a dur arreu del món el manteniment de les tradicions al voltant del reclam.

Tanmateix, Cortells posa de relleu a la missiva la coincidència onomàstica entre el districte de Vila Real (Portugal) i la ciutat castellonenca, el nom de la qual és Vila-real. "Ha estat una forma de donar a conéixer la nostra ciutat a l'altre extrem de la Península, gràcies a la tradició del parany i del reclam, oferint  també la nostra terra perquè la visiten i coneguen", apunta Cortells. D'altra banda, els representants d'APAVAL també s'han reunit amb l'alcalde, José Benlloch, per a explicar-li l'experiència a Portugal.

Noticias relacionadas

next