II Jornades TIIM (Turisme & Indústria Musical) 

Castelló reivindica la presència femenina als festivals a la taula de debat de les Jornades TIIM

13/11/2020 - 

CASTELLÓ. La taula de debat de les II Jornades TIIM (Turisme & Indústria Musical) Decisions polítiques i indústria musical després d'una pandèmia ha acollit este divendres l'exposició del projecte per al festival Arrankapins del Grau de Castelló, que ha defés l'Ajuntament de Castelló dins de la programació de la Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend.

La tècnica de programació cultural Imma Beneyto ha estat la responsable de defensar un festival que fa una aposta cada vegada més clara per la presència femenina, buscant la diferència amb els grans festivals massificats de la província i proposant activitats alternatives i culturals dins l’espai verd del Pinar. L’Arrankapins destaca per dur-se a terme en un entorn que connecta emocionalment en la població de Castelló i que barreja el rock&roll amb tot tipus de gèneres musicals. A més a més, el festival busca promocionar els grups locals i valencians, així com la presència femenina en el cartell.

L’Ajuntament de Castelló ha participat en la taula de debat en què també han intervingut Vicent Xavier Contrí (docent i periodista), Marga Landete (directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC), Carolina Rodríguez (Producciones Baltimore, Low Festival, Fuzzville, WAM...), Eugenio Viñas (periodista cultural, col·laborador d’À Punt, Valencia Plaza, El País o GQ), Marylene Albentosa (gestora cultural de l’Ajuntament de Guardamar del Segura) i Pepe Ayelo (director de la casa de Cultura de Villena).

Malgrat que l’edició de 2020 de l’Arrankapins s’ha hagut de suspendre a causa de la covid-19, Cultura ja ha enllestit l’edició de 2021 amb grups com El Drogas, Los De Marras o, en clau de proximitat, Lèpoka i Nàdia Sheik.

Noticias relacionadas

next