Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Compromís per Vila-real pretén fomentar els moviments d’autoorganització ciutadana

17/05/2019 - 

VILA-REAL. Compromís per Vila-real pretén fomentar la regeneració democràtica amb noves mesures, que passen per la dinamització del teixit associatiu i la promoció dels moviments d'autoorganització ciutadana. 

Es tracta d'una de les propostes que es recullen en el programa electoral de la formació, després de mantindre trobades amb associacions per a escoltar les seues peticions.

El candidat a l'Alcaldia, Josep Pasqual Sancho, destaca que “comptem amb un teixit associatiu ampli la dinamització del qual encara es podria millorar”. Així mateix, apunta que “encara es necessita continuar caminant en l'autonomia i autoorganització dels ens i moviments ciutadans”.

Per aquest motiu, es recull aquesta proposta, una de les més votades en el primer programa 100% participatiu que un partit polític impulsa a Vila-real, a la qual se suma una altra petició, com és la realització d'una assemblea ciutadana oberta una vegada a l'any per a rendir comptes davant els veïns i veïnes, així ho explica la formació en un comunicat. 

“Sabem que en 2011 es va començar una iniciativa similar però va quedar en l'oblit per la politització d'aquest tipus de propostes”, explica l'alcaldable de Compromís, “ara volem donar un nou impuls a una mesura amb un caràcter similar, en la línia de la transparència, ja que tot aquell que contribueix amb els seus impostos al dia a dia de la nostra ciutat mereix estar informat de tot el que es fa amb els seus diners des de l'Ajuntament, per això proposem un canvi de rumb en aquest sentit, que esperem siga fructífer”, conclou Sancho.


Noticias relacionadas

next