El Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real s'implica en els Pressupostos Participatius

15/10/2019 - 

VILA-REAL. El Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real ha recollit el guant llançat per la Regidoria de Participació Ciutadana per a implicar-se en el procés de Pressupostos Participatius, que ha arrancat aquesta setmana amb l'obertura del termini per a la presentació de propostes. 

Segons ha informat el consistori de la ciutat, la regidora responsable de l'àrea, Miriam Caravaca, s'ha reunit amb una representació dels alumnes que formen part d'aquest Consell, els qui han mostrat la seua predisposició a elevar els projectes i idees que consideren necessaris per a la ciutat amb l'objectiu que siguen tinguts en compte per l'equip de govern de cara a l'elaboració dels comptes municipals de 2020.

Caravaca s'ha mostrat satisfeta amb la resposta que ha tingut per part aquest òrgan, en el qual estan representats els alumnes dels diferents centres educatius, i ha recordat que “des de l'equip de govern creiem en la participació i estem convençuts que els més joves també tenen molt a dir sobre quins projectes són necessaris perquè Vila-real continue avançant cap a un model de ciutat inclusiva i d’oportunitats”. En la reunió, la regidora ha explicat el calendari per a l'elaboració dels Pressupostos Participatius, que aquesta mateixa setmana ha obert el termini de presentació de propostes, fins al diumenge 20 d'octubre. 

Després d'una primera selecció de projectes, el 26 d'octubre tindrà lloc la jornada de debat i defensa de les propostes a la qual Caravaca espera que també acudisquen els xiquets i xiquetes que hagen presentat les seues iniciatives, “perquè les puguen explicar i defensar”. La presentació de propostes i el seguiment del procés de Pressupostos Participatius es poden realitzar a través de l'enllaç pressupostosparticipatius.vila-real.es

Noticias relacionadas

next