Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

al museu de belles arts de castelló

El cant valencià arriba a Les Nits al Claustre de la mà de Josep Aparicio ‘Apa’ i Ricardo Esteve

30/07/2019 - 

CASTELLÓ. Les Nits al Claustre, la proposta d’espectacles a l’aire lliure al Museu de Belles Arts de Castelló, que organitza l’Institut Valencià de Cultura, encara la seua quinta setmana amb el concert de Josep Aparicio ‘Apa’ i Ricardo Esteve. Tal com ja es va programar l’any passat, aquesta edició de les Nits al Claustre s'ha tornat a caracteritzar per les propostes amb estils musiclas i gèneres molt diferents.

Després de 15 anys treballant junts, Josep Aparicio ‘Apa’ i Ricardo Esteve presenten un format musical nou per a recordar cançons mítiques de la generació dels 60 i 70. Amb aquest nou repte la parella d’artistes ha triat temes d’autors com, per exemple, Paco Muñoz, Eliseo Parra o Joan Manuel Serrat, entre d’altres.

Els concerts tenen lloc tots els dijous a les 22.30 al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló, amb l’entrada gratuïta, i tenen l’objectiu d’apropar nous estils de música al públic en un ambient relaxat.

Noticias relacionadas

next