Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

10 de juliol a partir de les 21.00h

El casc antic d'Orpesa acull el concert íntim dels valencians Tardor

4/07/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament d'Orpesa acollirà la propera setmana un espectacle únic en la programació cultural d'aquest estiu. El grup de música en valencià Tardor s'instal·larà al terrat del consistori, el 10 de juliol a partir de les 21.00 hores, per oferir un concert íntim amb els seus èxits més aclamats.

L'actuació “servirà per promocionar el casc antic d'Orpesa, ja que el concert es celebrarà al terrat de l'Ajuntament, des d'on es poden admirar unes meravelloses vistes del nucli antic i el castell que està situat a la part més alta”, assenyala el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero.

Es tracta d'una actuació en la qual els assistents podran viure en primera persona com és l'enregistrament d'un concert, ja que l'espectacle, segons informa Tamborero, “s'emmarca dins de la campanya 'Cuidem la cultura', una iniciativa d'Acció Cultural del País Valencià en la qual participen diferents ajuntaments de la Comunitat”. El regidor encarregat de l'àrea avança que “després de la temporada estival es donaran a conèixer més dades sobre aquesta campanya cultural”.

Tots aquells que estiguen interessats en assistir a aquesta actuació hauran de comentar la publicació que apareix en el compte d'Instagram de la Regidoria de Cultura (@culturaorpesa) “comentant amb qui els agradaria anar al concert”, tal com explica Tamborero. En total, “anem a sortejar 10 entrades dobles i els afortunats es donaran a conèixer el dia anterior al concert (el 9 de juliol)”, de manera que “es pot participar fins aquest mateix dia, a les 13.00 hores”, adverteix el regidor.

Noticias relacionadas

next