Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

la cita serà el 8 d'octubre en el teatre payà

El rock valencià de Senior i el Cor Brutal obrirà en octubre la tardor musical de Borriana

7/08/2019 - 

CASTELLÓ. El rock alternatiu i en valencià de Senior i el Cor Brutal seran els encarregats d'encetar la programació musical de Borriana per a la tardor de 2019, tal com ha anunciat l'ajuntament de la localitat. El concert tindrà lloc el 8 d'octubre en el Teatre Payà a les 22 hores. Aquesta actuació serà la primera d'una sèrie de concerts que s'han programat conjuntament amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura. La regidoria de Cultura ja té tancada la programació i pròximament es posaran a la venda les entrades.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que la programació musical "combina molts estils per a donar cabuda a totes les demandes, a més de tots els concerts que oferiran les agrupacions locals fins al mes de desembre".

Senior i el Cor Brutal presentarà el seu nou treball, Post. El grup liderat per Mique Àngel Landete rep influències del country alternatiu i el folk americà i compta amb deu anys de trajectòria, huit discs i més de 300 concerts.

Música per a tots els públics

Els més menuts també podran disfrutar de música dirigida a ells, amb Nànets Band Rock, una banda de rock en valencià que combina cançons amb temàtica del món de la infantesa i els valors amb temes d'actualitat. Aquest concert serà el 13 d'octubre.

L'encarregat de tancar el cartell serà el projecte anomenat Amura, una proposta de fusió musical flamenca composta per Matthieu Saglio al violonchelo, Isabel Julve al cant, ball, palmes i castanyoles i José El Piru a la guitarra i el ronroco. El concert tindrà lloc el 29 de novembre.

Noticias relacionadas

next