7, 8 i 9 de maig

Els festivals tornen a Vila-real amb la sisena edició del 'Real Jazz'

4/05/2021 - 

VILA-REAL. El festival Real Jazz obri el calendari de festivals de l'Ajuntament de Vila-real per a aquest 2021 amb sis concerts que es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de maig, en escenaris a l'aire lliure i complint amb totes les mesures de prevenció per la covid-19. La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha presentat hui la sisena edició del Real Jazz, acompanyada pel director del festival, Vicent Colonques. Royo ha destacat que l'Ajuntament de Vila-real aposta per anar recuperant l'activitat dels festivals, sempre des de la prudència i adaptats a la situació sanitària actual. Per aquest motiu, els sis concerts que conformen la programació del Real Jazz tindran lloc en escenaris a l'aire lliure, en l'avinguda la Murà i la plaça Major, i en horaris de matí i vesprada per a respectar el toc de queda.

Aquesta edició comptarà amb més concerts que en 2020, amb un total de sis, i horaris al matí i vesprada. Respecte als escenaris, els concerts de divendres i dissabte se situaran en l'avinguda la Murà, mentre que el concert que tancarà el festival el diumenge al matí es realitzarà en la plaça Major.

Actuacions a l'aire lliure

El divendres 7 de maig el públic podrà gaudir d'una proposta més acústica amb Clara Juan Quintet (17.30 hores) i Manolo Valls Quintet (20.00 hores). El dissabte 8 de maig la programació fa una aposta més elèctrica amb Blackfang (12.00 hores); Pete Lala (17.30 hores) i Elektrik Jazz Mantra (20.00 hores). Aquests cinc concerts tindran lloc a l’escenari situat a l’avinguda la Murà, davant de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. El festival es tancarà el diumenge 9 de maig a les 12.00 hores amb el concert de Lucía Fumero en la plaça Major.

Noticias relacionadas

next