Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 14 de julio y se habla de SANIDAD coronavirus jabones beltrán Playas DESCONFINAMIENTO

tribuna invitada / OPINIÓN

El valor d’encertar

28/06/2020 - 

El temps passa ràpid. Ja fa un any que, com a secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, vaig tenir l'orgull i l'honor de proposar davant el Comité Provincial que l'alcalde de Suera, José Martí, fóra el president de la Diputació del canvi, proposta que va ser aprovada per la pràctica unanimitat.

Va ser una gran opció dels alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores que van configurar un gran grup socialista, i un gran encert de la gent de les nostres comarques de convertir el partit socialista en el primer partit de la Diputació de Castelló. A totes i tots ells, el nostre infinit agraïment perquè, sincerament, crec que van atinar en l'elecció, votant a tants regidors i regidores socialistes.

Va ser la persona que més voluntats va reunir entorn d'ell. I el partit, va actuar amb absoluta responsabilitat. És gent de diàleg, de suma, de porta oberta. El del gran somriure. Respectat per la gent de les comarques, Pepe Martí és aquell que porta la decència per bandera, la qualitat humana i personal, la brillantor intel·lectual, el pensament filosòfic, la feina constant, l’experiència i la bona gestió, i l'està traslladant a la institució que presideix.

Amb Pepe Martí hem passat a tindre una diputació amb les portes i les finestres obertes. Una diputació que té presència als pobles i a les ciutats per igual, que lluita contra la despoblació, que pensa en donar servei i no en servir-se. Que fa front als problemes quotidians de tots els municipis de la província, dialogant amb tots i no només amb els d'un color polític, com se'ns tenia massa acostumats amb els governs del Partit Popular. És eixa diputació que s'ha convertit en una gran ferramenta per a tota la ciutadania i que ha brillat de manera especial estes dures setmanes de pandèmia per la covid-19, per tota l'acció que ha portat a terme i pels grans consensos que ha aconseguit aglutinar.

La unió en els grans temes està sempre ben valorada per la ciutadania. I a la diputació s'ha fet. A la Generalitat Valenciana s'està en permanent diàleg i des del Govern d'Espanya continuarem treballant per a aconseguir-lo. Les disputes sobre coses tan fonamentals com la vida i la seguretat de les persones no tenen sentit per a treure profit partidista i hem d'ajudar a que, aquells que estan permanentment en contra de les coses, acaben entenent el valor de construir entre totes i tots les solucions en moments complicats com els que vivim. I això ho entén i ho exerceix molt bé el nou president.

José Martí és ara un gran valor del partit, com tot el seu equip. El valor d'encertar. Encertar per a la gent. És un pas més del camí, el de fer el bé per a les persones a qui ens devem i pels qui treballem.

Ernest Blanch és secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat en Les Corts Valencianes

Noticias relacionadas

next