Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Ernest Blanch demana extremar les precaucions per evitar contagis en "l'àmbit social i familiar"

10/08/2020 - 

CASTELLÓ. El secretari provincial del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha demanat aquest dilluns "extremar les mesures de precaució sobretot en l'àmbit familiar i social", després de conéixer-se les últimes dades segons les quals, en aquests entorns, s'ha duplicat el nombre de contagis en les últimes tres setmanes.

Per a Blanch, "no podem baixar la guàrdia, perquè les conseqüències d'una segona ona serien incalculables en un moment en el qual ja estem patint les sanitàries i econòmiques de la primera".

Per aquest motiu, el també diputat autonòmic, insisteix a fer costat al màxim als ajuntaments, a l'hora de conscienciar als veïns i veïnes de l'important que és garantir la distància social, així com d’evitar reunions i trobades multitudinàries que "estan causant rebrots, segons les xifres oficials que estem coneixent dia a dia".

Blanch ha llançat un missatge especial als joves, "que són els que ara, per les xifres que estem coneixent, més estan transmetent el virus. Han de ser conscients que encara que a ells no els afecta de manera greu, el mer fet d'estar mantenint viu el Virus el converteix en una autèntica amenaça per als ciutadans i ciutadanes que sí que són especialment vulnerables". 

El secretari, igual que estan fent els altres responsables del PSPV de la província de Castelló des que es va iniciar la pandèmia, assenyala que "és necessari que cadascun de nosaltres complim les directrius de control i prevenció de la covid-19 que marca la nova normalitat i seguir rigorosament les directrius d'higiene i distància social".  Per això, és vital seguir les regles de distància, mascaretes i higiene de les mans per evitar contagis, "perquè el pitjor que ens podria ocórrer, és haver de patir un nou rebrot que suposaria una altra garrotada sanitària i econòmica d'impredictibles conseqüències".

Noticias relacionadas

next