amb el president de lead to change, xavier marcet

Espaitec organitza una conferència sobre la importància de la cultura corporativa

11/10/2019 - 

CASTELLÓ. El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha organitzat el pròxim 17 d'octubre una xarrada de Xavier Marcet, president de Lead to Change, en la qual abordarà les claus del procés de "transformar cultures corporatives". La sessió tindrà lloc a la sala multiusos d’Espaitec 2 a les 12 hores.

Durant la conferència, Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, ajudarà els assistents a comprendre la rellevància de la cultura corporativa i com transformar-la mitjançant una reflexió en la qual es veurà com les persones i les organitzacions enfrontaran els desafiaments d'una nova onada tecnològica determinada per la intel·ligència artificial.

A més, s'abordarà com seran capaços de generar processos d'adaptació corporatius i individuals. En definitiva, es veurà què i com hauran d'aprendre i desaprendre per a aconseguir un nou paradigma de suma d'intel·ligències.

S'exposaran coneixements, casos i experiències viscudes pel mateix conferenciant. L'objectiu, expliquen des de l'organització,  és inspirar a la necessitat d'estar oberts i determinats per a decantar la nova relació persones – màquines a favor de les persones.

Aquesta conferència gratuïta es dirigeix a empresaris, professorat, estudiantat universitari i professionals de tots els àmbits interessats a conèixer consells pràctics per a avançar cap a un nou model social i econòmic.

Aquesta acció de divulgació de la innovació forma part del programa de creixement empresarial Castelló Global Program, patrocinat per la Diputació de Castelló.

Noticias relacionadas

next