Hoy es 27 de septiembre y se habla de porcelanosa cersaie 2021 conselleria de justicia CÓMICS ascer

fins al 30 d'octubre

'L'Assut de l'Art' obri el termini per a participar en una residència artística ubicada en plena natura

26/10/2020 - 

CASTELLÓ. L'Assut de l'Art és una finca ecosostenible ubicada a Tales, en ple cor de la Serra Espada de Castelló i gestionada per la companyia de dansa-teatre de l'artista Pepa Cases. Un espai de creació únic i amb caràcter de convivència en un espai natural i protegit on prima el treball creatiu i la cura de la natura, l'alimentació i el cos.

Este espai privat, amb la complicitat dels diferents Ajuntaments del voltant i amb el patrocini de l'Institut Valencia de Cultura, ofereix tres residències artístiques rurals públiques destinada a companyies professionals valencianes d'arts escèniques.

Les residències seran per a un màxim de 3 persones per companyia i inclouen totes les despeses tècniques, d'allotjament, dietes i sous. La duració serà d'una setmana i per l'intercanvi artístic la companyia podrà triar entre mostra, taller, treball comunitari o qualsevol activitat que el projecte necessite i que es puga compartir amb els i les habitants de la zona.

Les companyies contaran a més amb un espai de creació (interior i exterior) amb llibertat horaria, dieta macrobiòtica, espai d'intercanvi i reflexió, acompanyament artístic, de producció i exhibició, un servei d'allotjament ecològic i un espai d'oci en la natura. En el cas del circ, l'Assut de l'Art conta també amb un espai habilitat per a muntar la seua pròpia estructura.

Per tal de participar en la selecció cal enviar un breu dossier sobre el projecte, que incloga fitxa artística, disciplina (dansa, teatre,circ...), si son creacions de sala, de carrer o d'espai no convencional, lloc de procedencia (Castelló, València o Alacant), punt de creació (si el projecte és sols una idea, si esta en plena creació o finalitzant-se) i anirà acompanyat d'una carta de motivació sobre esta convocàtoria en particular.

Les propostes seran acceptades únicament fins al 30 d'octubre i hauran de ser enviades en un únic document a lassutdelart@gmail.com.

Noticias relacionadas

next