Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

dimecres 2 d'octubre

L’UJI fomenta el voluntariat entre la comunitat universitària amb la 8a Fira UJI-Voluntària

30/09/2019 - 

CASTELLÓ. El vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials acull dimecres 2 d’octubre de 2019 de 10 a 13.30 hores la 8a Fira UJI-Voluntària, organitzada per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS). 

La fira té com a objectiu servir d’espai de trobada per a fomentar el voluntariat i la creació de noves vies de col·laboració a través del programa propi de la Universitat anomenat UJI-Voluntària i de les diferents associacions, fundacions i organismes que col·laboren en aquest tipus d’accions amb la Jaume I.

El programa UJI-Voluntària ofereix la possibilitat a tota la comunitat universitària de poder participar activament a través de diferents alternatives de voluntariat: suport a estudiantat amb necessitats educatives especials; suport i integració escolar; suport a persones majors i dependents; voluntariat mediambiental, voluntariat lingüístic, voluntariat esportiu, etc.

Noticias relacionadas

next