una exposició a benicarló

Les finestres de Guillermo D. Celaya ens inviten a mirar "allí on no tenim accés" 

29/12/2020 - 

CASTELLÓ. El Mucbe de Benicarló posa fi a l’any expositiu amb Umbrales, la proposta de l’artista Guillermo D. Celaya que recull un conglomerat de 18 d’obres dels últims tres anys, entre les que destaquen les finestres i les escales com a elements principals. Segons el propi artista, "l’exposició és un compendi de la sèrie Umbrales que vaig voler fer a propòsit de la recerca personal, tant cap a l’interior com cap a l’exterior".

Per la seua part, el regidor de Cultura, Pedro Manchón s’ha mostrat satisfet per aquesta exposició i ha ressaltat que "és una invitació a mirar allí on no tenim accés i desconeixem". L’exposició es pot visitar fins al 17 de gener.

L’artista Guillermo D. Celaya va estudiar Arquitectura d’Interior a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Getxo, i posteriorment va aprendre tècniques de pintura, dibuix i gravat, que li van servir per a realitzar diverses exposicions, tant individuals com col·lectives. Més tard va combinar aquesta activitat amb la d’il·lustrador, documentalista i dissenyador gràfic en diverses editorials del sector de l’ensenyança, al mateix temps que imparteix classes de dibuix i pintura en els mateixos llocs on va ser alumne. Posteriorment, va obrir el seu propi estudi de pintura a Madrid.

 

Noticias relacionadas

next