Aquest dimarts a l'Auditori de Castelló

Les obres de Rossini o Txaikovski sonaran al tradicional 'Concert de Reis' de la Banda Municipal

4/01/2021 - 

CASTELLÓ. Castelló inaugura l’any amb la música de la Banda Municipal en el seu tradicional Concert de Reis, el qual tindrà lloc el pròxim 5 de gener a les 11.30 hores en l’Auditori de Castelló. Sota el títol Fantasia, eterna puresa, la Banda Municipal de Castelló interpretarà un total de quatre obres en un concert en benefici del Telèfon de l’Esperança, el qual ha donat suport a la gent gran durant els pitjors mesos de pandèmia. L’entrada és lliure fins a completar aforament, i a l’eixida es podrà fer un donatiu voluntari.

D’aquesta manera, la Banda Municipal de Castelló interpretarà un total de quatre obres. Destaquen Appalacchian Overture, de James Barnes; Scherzo per a banda, de Giacomo Rossini; The Wand of Youth, d’Edward Elgar, amb la transcripció per a banda de Bertrand Moren. Aquesta peça conté quatre moviments (obertura, minuet, ossos salvatges i fades i gegants).

Finalment, tancarà el concert El Trencanous, de Piotr Ílitx Txaikovski, amb una transcripció per a banda d’arxiu. De la mateixa manera, aquesta obra conté sis moviments (marxa, dansa de la fada de sucre, dansa russa, dansa xinesa, dansa dels mirlitons i vals de les flors).

Pròxims concerts

Aquest serà el primer concert de la temporada, adreçat a un públic més familiar per les seues evocacions a la fantasia i l’optimisme mitjançant la senzillesa musical. A aquest, el seguiran dos concerts més al gener, tres concerts al febrer i dos al mes de març.

Així doncs, al gener hi ha prevista una actuació del grup de saxos, en la qual hi ha composicions musicals a càrrec de membres del grup (15 de gener, a les 20 hores al Teatre del Raval). Així mateix, el dia 24 de gener hi ha programat un concert simfònic sota el títol ‘Ars gratia artis’ (11.30 hores a l’Auditori de Castelló). Al febrer i al març es podrà gaudir de la Banda Municipal de Castelló a l’Auditori i al Raval en diferents formats, sempre que les condicions sanitàries ho permeten.

Noticias relacionadas

next