Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

L'AVT S'ENCARREGARÀ DEL 70% DELS COSTOS

Turisme subvencionarà les activitats turístiques de l'Ajuntament de La Jana

19/09/2019 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de la Jana va programar un conjunt d'activitats turístiques amb una oferta variada i repartida al llarg de tot l'any. Un total de 10 activitats agrupades en rutes paisatgístiques i gastronòmiques, històriques, rutes pel casc antic, per les oliveres mil·lenàries i acompanyades per degustacions de productes elaborats en la Jana com les cireres, l'oli d'oliva, préssecs, embotits i alguna que altra sorpresa, segons ha informat el consistorio de la localitat en un comunicat.

Estes activitats dissenyades conjuntament amb l’empresa turística Rutes Culturals seran subvencionades en un 70% per l'Agència Valenciana de Turisme. Les jornades tenien com a objectiu la dinamització de l'economia local, des de les cases rurals a les diferents tendes, bars i restaurant, com als productors locals que treballen al poble i al mateix temps la promoció del nostre poble cap a l’exterior.

“De moment hem realitzat 7 de les 10 activitats programades i l’assistència ha sigut massiva en totes elles i el balanç fins ara és molt positiu, les tres activitats que ens queden aniran enfocades a promocionar la fira agrícola i el mercat de productors de proximitat del mes d’octubre i a presentar i promocionar els nous olis de la nova campanya oleícola que començarà en unes poques setmanes, especialment l’oli mil·lenari” ha indicat el portaveu de l’equip de govern Àlex Vilanova.

Noticias relacionadas

next