Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

en el Paranimf de l'uji

Un thriller musical conta 'L'increïble assassinat d'Ausiàs March' 

23/10/2019 - 

CASTELLÓ. Crit Companyia de Teatre presenta en el Paranimf de Castelló l’obra L'increïble assassinat d'Ausiàs March, un espectacle en forma de thriller en el qual, a partir d'una recerca policial, indaguen les raons d'un assassinat i busquen el seu culpable. A més viatgen, a través de cançons i música en directe, i a través de la memòria que travessa el temps, a la València de segle XV i a la València d'avui. Així, els seus espectadors coneixeran l'Ausiàs March del segle XV i el que avui perdura. "Un espectacle d'avui per a celebrar l'obra d'un dels millors poetes de la història", abanderen des de l'organització.

La representació tindrà lloc el divendres 25 d'octubre de 2019 a partir de les 20 hores en el Paranimf de l'UJI. L'obra, sota la direcció escènica d'Anna Marí i text de Daniel Tormo i Anna Marí, està interpretada per Panchi Vivó, Núria Martín, Rebeca Izquierdo, Daniel Tormo i Anna Marí.


Noticias relacionadas

next