Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

aquest diumenge a la plaça major

Vila-real aposta per l'espectacle feminista 'Mulïer' amb motiu del 25N

7/11/2019 - 

VILA-REAL. Amb motiu de la commemoració del 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vila-real ha programat per a aquest diumenge l’espectacle teatral Mulïer, de la Companyia Maduixa Teatre S.L. La representació, que consisteix en un espectacle de dansa sobre xanques, tindrà lloc a les 12.00 hores a la plaça Major, tal com ha anunciat el consistori de la ciutat mitjançant un comunicat.

“Les dones són el punt de partida d’aquest muntatge, que pretén investigar els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions, explorant la identitat femenina a través del joc corporal i posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat de l'espectador”, detalla la Casa de la Dona. L’espectacle compta amb el suport del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat.

next