Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

del 18 al 22 de març

Vila-real s'endinsa en el mentalisme i la hipnosi en el festival 'Màgia x ací'

3/03/2020 - 

VILA-REAL. Vila-real presenta una nova edició del festival Màgia x ací, que tindrà lloc del 18 al 22 de març. Un any més arriba a Vila-real la màgia de la mà dels mestres de trucs, amb fantasia i il·lusió per a tots els públics. La regidora de Cultura, Rosario Royo, i el responsable del festival, el mag Yunke, han presentat la tretzena edició del festival més sorprenent de Vila-real.

“És una oportunitat per a poder contagiar-nos amb la capacitat que té la màgia de fer-nos somiar, en un esdeveniment que ja està més que consolidat i que sempre ens porta sorpreses”, ha afirmat Royo. La primera novetat d'aquesta edició és la projecció d'un documental sobre els misteris i trajectòries dels professionals de la màgia, produït per la maga vila-realenca, Patricia Ferrero, durant l'esdeveniment de Màgia Solidària, que donarà inici al festival i que tindrà lloc el dimecres 18 de març, a les 20:00 hores en el Teatre Els XIII. Vicent Villagrasa, Pinchito i Miraver també estaran presents amb els seus sorprenents trucs i fantasies.

Mentalisme i hipnosi amb Toni Pons

La segona novetat del festival és la incorporació del mentalisme i hipnosi, una nova modalitat de màgia que porta Toni Pons, artista valencià de gran reputació, qui serà el protagonista de la Gala Unipersonal, el divendres 20 de març, a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, després d'haver gaudit de la proposta de jocs màgics a càrrec de Raúl Camagüey, Sébastien Dethise i David Navares, al jardí el Progrés, a partir de les 17.30 hores.

Màgia x ací ja és una tradició i això fa que la gent de Vila-real ja sàpia com participar amb els mags i magues, fent que els espectacles siguen encara mes divertits per a tots”, ha assegurat el director del festival. Les activitats al carrer es reprendran el dissabte, des de les 11:00 hores, en la Plaça Major, amb l'espectacle “La màgia assalta el mercat” amb Raúl Camagüey, Sébastien Dethise i David Navares en horari de vesprada, a partir de les 17.30 hores.

El gran esdeveniment del festival, la Gala Internacional, tindrà lloc el dissabte 21 de març, a les 22.30 hores, a l'Auditori Municipal, i comptarà amb la presència especial del campió del Gran Premi Internacional de Màgia, Héctor Mancha. “Per a la Gala Internacional vénen els mags i magues més importants del món, per això és impossible veure-la en un altre lloc, perquè és una degustació del millor de cadascun d'ells”, explica Yunke. A més de Héctor Mancha, també participaran Tuttilifamili, Jaime Figueroa i Alberto Giorgi & Laura, tot un elenc sorprenent de mags i magues.

El festival tindrà posarà el punt final dirigint-se als més xicotets, a través de la Gala Familiar, espai on Els Taps i Black&White oferiran un espectacle ple d'efectes increïbles, aparicions, foc i levitacions al ritme de la música, el diumenge 22 de març a les 12.00 hores a l'Auditori Municipal.


Noticias relacionadas

next