banda arraigada a castelló 

Així sona 'A foc lent', la nova música de BlackFang

28/11/2019 - 

CASTELLÓ. BlackFang és un projecte de banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per set músics de llarg recorregut i experiència a l'escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nu Ideas), l'agrupació arriba associada amb les veus i rimes de Calmoso Ramírez (motiu pel qual, fins ara, es deien Calmoso & The Blackfang), veterà de l’escena, actualment lligat al col·lectiu de DJ’s Mash Masters; així com abans ho va estar a Da Plus.

Després de Fangtazztic!, el seu primer àlbum, reeditat recentment, arriba A foc lent; un disc cuinat "amb calma i dedicació". El projecte consta de 9 cançons al més pur estil del hip hop mediterrani i en valencià, ben amanit amb les influències del funk i jazz pròpies dels BlackFang, i afegint ara el gust per les arrels tradicionals, el contrast amb algunes pinzellades electròniques  i la col·laboració de DJs de renom de Benicarló, València i Barcelona.

El primer avançament de l'àlbum va ser el single que dóna nom al disc: 'A foc lent', publicat a desembre de 2018. Però amb motiu de l'incipient llançament, els BlackFang sorprenen versionant l'Express Yourself' de Charles Wright, i presentant 'Surprise Yourself' acompanyats de DJ Plan B i Teo Nacher.

Noticias relacionadas

next