un conveni d'ocupació temporal

Almenara cedirà a Vila-real 17 policies locals inscrits a la seua borsa de treball

16/05/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Vila-real ha signat un conveni de col·laboració de cessió de borses d'ocupació temporal d'agents de policia local amb l'Ajuntament d'Almenara que li permetrà incrementar en 17 la seua actual plantilla formada per 114 agents.

L'acord arriba després de l'ingrés de dos nous agents procedents de la seua ja esgotada borsa d'ocupació temporal. “Aquest conveni ens permet contractar de manera temporal, amb la màxima urgència i per un procediment àgil a 17 persones que estan inscrites en la borsa de treball d'Almenara” assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, qui ha volgut agrair la bona predisposició de l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, en permetre que el consistori de Vila-real puga accedir als candidats que formen part de la borsa d'ocupació de la població veïna.

“La plantilla de Policia Local s'ha vist minvada en els últims anys en un 20%, d'ací la necessitat urgent de contractar més agents per a garantir la seguretat ciutadania i sobretot en aquests moments davant la declaració de l'estat d'alarma a conseqüència de la situació d'emergència de salut pública ocasionada per la COVID-19” explica l'edil qui recorda que l'Ajuntament té en marxa un procés de selecció de personal.

La regidora ha indicat que s'ha remés un informe a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (IVASPE) i que ara estan a l'espera de la seua autorització “confiem que serà favorable com ho va ser la incorporació dels dos últims agents”.

L’edil espera que “en breu” es puga contractar als 17 agents inscrits en la borsa d'Almenara i recorda que la congelació d'ofertes d'ocupació pública i consegüents convocatòries imposada en els últims anys per les Lleis de Pressupost Generals de l'Estat ha impedit la constitució de borses d'ocupació temporal vinculades al desenvolupament d'ofertes d'ocupació pública, accentuant la necessitat de procedir a realitzar contractacions temporals o nomenaments interins.

Noticias relacionadas

next