Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 7 de marzo y se habla de energía eólica forestalia RODAJES salvem la renegà

més de 100 persones voluntàries participen en la neteja

Almenara recull més de mil quilos de plàstics i fem de la Platja Casablanca

3/02/2020 - 

CASTELLÓ. Més de 1.000 quilos de plàstic es van recollir aquest diumenge de la Platja Casablanca dins de la jornada de neteja programada des de l'Ajuntament d'Almenara i el Club Xtrem de la localitat amb l'objectiu de netejar les platges dels plàstics i residus que havien entrat en la costa a causa de l'últim temporal. 

Més d'un centenar de persones, de totes les edats, i amb un gran nombre de xiquets i xiquetes, van acudir a la crida realitzada per a netejar el litoral d'aquelles restes que arriben a la mar i aquest ens retorna. Els plàstics i fems recollits s'han depositat en sacs reutilitzables i bosses de plàstic reciclat i les tasques es van prolongar durant tres hores. Des de l'Ajuntament d'Almenara i el Club Xtrem s'ha agraït la col·laboració i participació en la iniciativa.

Noticias relacionadas

next