plataforma 'intercrea'

Alumnes de l'UJI duen fins a València els seus dissenys

6/06/2022 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I, amb la col·laboració de la Universitat de València, participa en la València World Design Capital 2022 amb l'exposició 3/4, una mostra recopilatòria dels projectes desenvolupats en la plataforma Intercrea.

L'exposició recull els treballs que, des del 2014 i fins a l'actualitat, l'estudiantat ha desenvolupat en col·laboració amb empreses de reconegut prestigi en el disseny nacional i internacional com són Lebana de TAU, KRION de Porcelanosa, Peronda, Mobles 114, Diabla de Gandia Blasco, Inclass i Luzifer Lamps.

La mostra s'ha inaugurat el passat 3 de juny al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València i ha comptat amb l'assistència de Julia Galán, professora del Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Jaume I i promotora d’Intercrea; Ana Piquer, directora de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI, i Ester Alba Pagán, vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València.

L'exposició estarà oberta al públic fins al 24 de juliol de 2022, de dimarts a diumenge, d'11 a 19 hores, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València.

Sobre Intercrea

Aquest projecte, coordinat per la professora de l'UJI Julia Galán i pel dissenyador Vicent Clausell, de Clausell Studio, tracta de posar en contacte, des de la Universitat Jaume I, persones i entitats vinculades amb el disseny i la innovació perquè interactuen i propiciar sinergies creatives.

En el projecte, a més de l'estudiantat del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, que participa proposant conceptes de productes, i de professionals del disseny, que coordinen i propicien la interacció entre les diferents parts integrants, també intervenen empreses reconegudes en el món del disseny, que aporten la seua experiència i col·laboren en la materialització dels prototips.

Noticias relacionadas

next