Apothéose Ensemble rendirà tribut a Händel en el Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

6/08/2020 - 

CASTELLÓ. El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola continua amb la programació el divendres 7 d'agost a les 22.30 al pati d'armes del castell del Papa Luna amb Apothéose Ensemble, una formació de Madrid que amb el títol 'A tribute to tears' interpretarà sonates de Georg Friedrich Händel.

Després de l'èxit de la seua gravació anterior, dedicada a recuperar el patrimoni musical conservat a la Biblioteca Nacional d'Espanya, Apothéose Ensemble aborda en aquest programa una selecció d'obres del compositor Georg Friedrich Händel (1685-1759).

Les interpretacions de Händel els han fet mereixedors dels màxims premis en diverses competicions europees, que han convertit el jove grup madrileny en un dels grups especialitzats en música antiga de referència al nostre país.

Pròximes actuacions

El dia 8 d'agost al castell serà el primer dels dos concerts de Capella de Ministrers en el festival, dirigits per Carles Magraner. Aquest dia també hi haurà l'actuació de la soprano Èlia Casanova, el concert 'Mediterrània. Un mar de villanellas, villancicos y canciones', i el 9 d'agost, a les 19.30 hores, al Palau de Congressos, amb la veu d'Aranda, 'Tirant i Carmesina', un concert per a públic familiar a partir de 6 anys amb entrada lliure. Tornen també aquest dia els concerts al castell del Papa Luna amb l'actuació de La Guirlande, vinguts d'Aragó, i el seu concert 'Bach & sonidos'

Per a més informació

next