este dissabte

Associacions i col·lectius culturals es donen cita a l'Espai Cultural Obert de Les Aules 

21/11/2022 - 

CASTELLÓ. La jornada s'iniciarà a les 10.00 hores amb un diàleg obert on de manera lliure i distesa els diferents representants podran acostar-se detalladament a les iniciatives que presenten altres companys, establint així nexes entre diferents associacions o col·lectius, compartint les seues inquietuds i, en definitiva, generant xarxes de col·laboració entre elles.

A continuació, arribades les 12 del migdia, tindrà lloc la ponència ‘Experiències més enllà del territori’, per Miguel Cordero i Néstor Prada de Conflent, organitzadors de la Mostra de Cinema de Ascaso. Els seus fundadors analitzaran el cas d'èxit de l'autodefinida “mostra de cinema més xicoteta del món”, que compta amb més de deu anys de trajectòria acostant propostes internacionals de cinema d'autor a aquest llogaret semi-abandonada del prepirinenc d'Osca.

Per a finalitzar la jornada (13.00 hores), s'establirà una taula de debat. Els representants de Ascaso moderaran aquest espai d'opinió en el qual les associacions i col·lectius participants podran compartir les idees valorades durant la jornada i fer comunes les seues inquietuds i apreciacions entorn del treball col·lectiu i associatiu en l'àmbit de la cultura.

Programa

10.00 hores. Benvinguda i presentacions amb diàleg obert

12.00 hores. Ponència ‘Experiències més enllà del territori’, per Miguel Cordero i Néstor Prada de Conflent de Mostra de Cinema de Ascaso

13.00 hores. Taula de debat i tancament

Noticias relacionadas

next