el 29 de juny

Becky G, Rels B o Lara Taylor en el FEN Festival més internacional de Vila-real 

10/06/2019 - 

CASTELLÓ. El FEN Festival torna el 29 de juny a Vila-real amb més projecció internacional que mai. Amb Becky G i Rels B com a caps de cartell, la 13a edició del festival s'inclou per primera vegada en la marca Mediterranean Musix, promoguda per l'Agència Valenciana de Turisme, a més de la marca local de Vila-real, Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments.

El regidor de Ferias y Mercados, Diego A. Vila, ha sigut l'encarregat de presentar la convocatòria, juntament amb els organitzadors Pascual Arrufat i Pascual Tomás, els qui destaquen la consolidació del festival amb un potent cartell d'artistes, entre els quals destaca l'exclusivitat de la gira de Becky G a la Comunitat Valenciana. “El que va començar com una festa de tancament de temporada de la mítica sala Namala s'ha convertit hui dia en un festival referent que col·loca directament a Vila-real en la xarxa de festivals de la Comunitat Valenciana”, valora Vila.

El festival se celebrarà el 29 de juny enfront de les instal·lacions de Namala, amb una entrada prevista entre 3.500 i 4.000 persones. Per a facilitar l'accés a l'esdeveniment, l'organització ofereix packs d'entrada més allotjament i s'han previst també 10 rutes d'autobús que connecten amb 10 poblacions dels voltants. Les entrades poden adquirir-se, entre 27 (general) i 36 euros (VIP), tant en la web, com en entradascastellon.com o en les oficines de Correus.

“Hem fet una aposta molt important enguany, amb caps de cartell de la talla de Becky G o Rels B, i s'està notant ja en la venda d'entrades, amb una repercussió molt major que en anteriors edicions i públic de diferents edats, fins i tot pares amb els seus fills, procedent de diferents punts del país”, agreguen els organitzadors. A més dels cap de cartell, en el FEN Festival de Vila-real també podrà escoltar-se a Alex Martini, Hektor Mass, Sara de Araújo, Lara Taylor, Adry Bass, Font i Elias Posh, entre altres.


Noticias relacionadas

next