Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Benicarló adjudica les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu per 124.000 euros 

16/02/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu per un import de 123.928,20 euros (IVA inclòs). Els treballs estan finançats pel Pla 135 de la Diputació i consistiran a adequar les instal·lacions a la normativa vigent, especialment pel que fa a la millora de l’accessibilitat.

Les obres, que tenen un termini estimat d’execució de tres mesos, consistiran a obrir una porta d’accés al carrer d’Hernán Cortés, independent de l’entrada actual, que comparteix amb l’Auditori Pedro Mercader. A més, també s’instal·larà un ascensor i s’habilitaran nous lavabos.

Segons ha informat en un comunicat el consistori de Benicarló, les obres del Conservatori van de la mà de la tramitació administrativa prèvia al traspàs de la gestió del centre, que està previst que siga efectiu per al curs 2021-2022.

Noticias relacionadas

next