inversions per a 2021

Benicarló estudia realitzar actuacions al Polígon Industrial 'El Collet' per a beneficiar a les empreses

20/01/2021 - 

CASTELLÓ. El Pressupost General de l’Ajuntament de Benicarló per al 2021 anirà en la línia d’ajudar les persones i les empreses més colpejades per la crisi, segons ha avançat el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, i s’orientarà a donar suport tant a persones com a autònoms i xicotetes empreses.

Pel que fa a les inversions, Flos ha remarcat que «a banda d’algunes necessàries, potser la més destacada és l’aposta per l’augment de les zones per a vianants al centre de la ciutat, per tal de potenciar el sector del comerç». Aquesta actuació es troba emmarcada en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat.

El regidor també ha desvetllat que «s’està estudiant la possibilitat de realitzar actuacions al Polígon Industrial El Collet, per tal d’intentar que les empreses de Benicarló siguen el més competitives possibles». Aquesta és una de les diverses accions que pretenen reactivar i enfortir els sectors econòmics productius del municipi, un altre dels grans objectius del pressupost.

Carlos Flos ha confirmat que «està previst que el pressupost s’aprove el més prompte possible, dins del mes de febrer».


Noticias relacionadas

next