Hoy es 8 de marzo y se habla de 8-M talleres colomina empresas desde el interior CÓMICS

Benicarló obri provisionalment la carretera N-340a als dos sentits de circulació

5/01/2021 - 

CASTELLÓ. Aquest dimarts s’ha obert de manera provisional a la circulació el tram de carretera N-340a que estava tallat des que van començar les obres de transformació del vial en via urbana, que estan pendents d’acabar a causa d’unes discrepàncies contractuals amb l’empresa adjudicatària que s’han de resoldre.

Paral·lelament als tràmits administratius, al llarg de les últimes setmanes, la Brigada d’Obres i Serveis ha dut a terme treballs per tal de poder obrir al trànsit, complint amb totes les mesures de seguretat, els dos sentits de circulació de la carretera de manera provisional, fins que es reprenguen les obres.

Així, els treballs han consistit en la millora de la il·luminació d’alguns punts del vial, s’han actualitzat senyalitzacions tant verticals com horitzontals, s’ha instal·lat una rotonda provisional a l’encreuament amb el passeig de Febrer Soriano i s’han pintat diversos passos per a vianants. També s’han instal·lat reductors de velocitat i s’ha donat amplitud a algunes corbes, per tal de facilitar el pas dels vehicles amb major volum.

Noticias relacionadas

next