La convocatòria serà aquest dijous 11 de novembre a les 19.00 hores.

Benicarló recupera el Ple sobre l'Estat de la Ciutat

8/11/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Benicarló ha convocat per a aquest dijous 11 de novembre el Ple sobre l’Estat de la Ciutat, una aposta de l’actual equip de govern que es va concretar els anys 2017 i 2018 i que ara es torna a recuperar per tal d'analitzar, des del punt de vista de cada grup municipal, la situació de la ciutat.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Xaro Miralles, qui ha recordat que «aquest era un dels compromisos que l'equip de govern portava en el programa electoral» i ha subratllat «l'aposta ferma pel foment de la participació i la transparència» que suposa aquest ple.

Com en les dos anteriors edicions, el Ple es desenvoluparà d'acord amb la normativa inclosa en l'article 94 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Així, el debat començarà amb una exposició inicial de l’alcaldessa i, tot seguit, intervindran, en torns de 10 minuts,  els portaveus dels grups municipals per ordre de representació, de menor a major (Compromís, Ciudadanos, Partit Popular i PSPV-PSOE).

A continuació, s’obrirà un segon torn de paraula de cinc minuts per als portaveus dels grups municipals. I per últim, serà l'alcaldessa qui tancarà el Ple amb una intervenció final.

Noticias relacionadas

next