Els apartaments han arribat al 90% d’ocupació

Benicarló supera el 82% d’ocupació hotelera durant aquesta Setmana Santa

29/04/2022 - 

CASTELLÓ. Les xifres d’ocupació hotelera de Benicarló han tornat a nivells prepandèmia. Hotels, càmpings, apartaments i pensions han superat en conjunt el 82% d’ocupació, unes dades que han millorat les previsions a causa de la bona climatologia dels dies centrals de la Setmana Santa. La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha destacat que "després de dos anys de restriccions, hem  recuperat l’afluència de visitants i hem tornat a veure a Benicarló imatges que no véiem des de fa temps".

L’ocupació hotelera ha estat liderada pels apartaments, que han tingut un 90% de les places cobertes, seguits del Parador Nacional de Turisme, que ha assolit un 87% d’ocupació. Les pensions (85%), els hotels (80%) i el càmping (70%) també han recuperat xifres anteriors al Covid. Isabel Cardona s’ha mostrat convençuda que «aquestes dades seran l’avantsala d’un estiu que preveiem magnífic» i ha destacat també que «els bars i restaurants de Benicarló han tingut un gran nivell de reserves» durant els dies centrals de la Setmana Santa.  

La regidora ha recordat que "a Benicarló no hem parat de créixer des de l’estiu. Primer, a la tardor, amb les Jornades del Polp, i després al febrer, amb la Festa de la Carxofa, les pernoctacions i les visites han seguit una línia ascendent que seguirà en augment fins a l’estiu".

Noticias relacionadas

next