Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 20 de octubre y se habla de pinchaaquí.es porcelanosa grupo azulejo crítica de cine

Benicàssim continua amb les labors de desinfecció i neteja per evitar la propagació de la covid

26/09/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Benicàssim i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim continua reforçant les labors de desinfecció i sanejament per a minimitzar la propagació del Covid-19 en tot el municipi, amb especial recalcament en les zones de major afluència i de risc, a través del dispositiu especial de neteja activat des de l'inici de la crisi sanitària. 

La regidora de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell, recorda que “durant l'estat d'alarma i fins ara, els serveis de neteja viària actuen de manera diària i es desinfecten totes les zones vulnerables o susceptibles de major ús per ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, caixers, accessos de comunitats religioses, etc”. Aquests treballs es realitzen al matí amb dos equips, un amb camió cisterna i un altre amb hidrolimpiadora i, a més, aquests equips de demà cobreixen part de la desinfecció de carrers.

Per a completar i cobrir els carrers del municipi, incloses les zones de viles i urbanitzacions, hi ha dos equips de vesprades que també s'encarreguen de netejar desinfectar la via pública emprant cuba i hidrolimpiadora. D'altra banda, des del mes de juliol hi ha quatre equips que es dediquen a la desinfecció de les àrees de jocs infantils i esportius dels diferents parcs. 

Així mateix, la neteja i desinfecció també es realitza de manera diària en el mobiliari de les platges, com poden ser les dutxes, els llavapeus, passarel·les i les papereres. En aquest cas és la brigada municipal la que actua en la neteja del mobiliari públic situat a la platja. En aquest punt Elena Llobell ha comentat que s'han retirat part de les passarel·les que s'havien prolongat fins a la riba de la mar “perquè, en previsió de l'arribada de la gota freda i marees, no perdem les passarel·les, així com les inversions realitzades per l'Ajuntament de Benicàssim i Turisme de la Comunitat Valenciana”. Tant la passarel·la d'accés a les zones adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda, com les passarel·les d’entrada a la platja es mantenen.


Noticias relacionadas

next