activitats per al dissabte

Benicàssim encén el Nadal amb cinema, música i teatre

5/12/2020 - 

CASTELLÓ. Benicàssim ja ha fet el primer pas cap al Nadal amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc als carrers del municipi. Si l'any passat es va sumar la plaça del carrer Mohino amb el carrer Palmerar en la zona sud del municipi, enguany les llums de Nadal també es poden contemplar en la plaça dels Dolors. A més, l'enllumenat nadalenc també arriba al carrer Bisbe Serra. 

Inclòs en el programa de Nadal i dins de la campanya de dinamització del Espai de la Música Mestre Vila, Junior Mackenzie va actuar aquest divendres i aquest dissabte a migdia és el torn del públic infantil que podrà gaudir de l'espectacle El dia de Ramiro a càrrec d'Ameba Teatre. 

El programa d'activitats per a la jornada del dia 5 també té espai per a les visites guiades i, a més de poder descobrir el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent, s'ha programat la visita Les bruixes dels Covarxos, en aquest cas dirigida al públic infantil.

A la vesprada hi haurà sessió de cinema en el Teatre Municipal a les 19.30 hores amb la projecció de la pel·lícula dirigida per Luis López Carrasco, El año del descubrimiento” 

Quant al festiu del 6 de desembre, Benicàssim ofereix un matí turístic amb visites al Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent i una ruta micològica pel Desert de les Palmes, mentre que la vesprada tindrà un caire cultural. La 28a edició de la Mostra Reclam arriba a la seua final després de sis setmanes i més de 60 funcions realitzades en deu localitats de les comarques de Castelló des del passat 30 d'octubre. Com ja és tradició, el Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim serà l'escenari de la clausura, a càrrec aquest any de la companyia Yllana amb l'espectacle musical i teatral Maestríssimo (Paganini 2). Una bona oportunitat per a divertir-se en família.


Noticias relacionadas

next