amb material audiovisual

Betxí analitza en una exposició l'influència històrica de Sant Vicent Ferrer

28/11/2019 - 

CASTELLÓ. La Sala de la Volta del Palau-Castell de Betxí acull des d'aquest dimecres una exposició sobre un dels valencians més universals, Sant Vicent Ferrer, en commemoració del sisè centenari de la seua mort.  Amb divers material audiovisual d’Acció Cultural es fa una retrospectiva del que va ser la vida i obra del dominic.

La sessió inaugural es va acompanyar d’una xerrada sobre l’estudiós valencià, titulada Sant Vicent Ferrer, un influencer de la seua època, a càrrec dels professors de llengua i literatura Vicent Escuin i Marta Reig. A més, Núria Meneu, regidora de cultura de la localitat, va destacar que “el paper fonamental que en els segles XIV i XV va desenvolupar Sant Vicent Ferrer en matèria lingüística i filosòfica el converteixen sense dubtes en un dels referents de la nostra cultura i literatura tant per la seua obra com per la seua vida”.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 11 a 13:30 i de 18 a 19:30 i els dissabtes i diumenges de 17:30 a 19:30.  Cal destacar que juntament amb l’exposició, s’estrenarà la climatització i el mobiliari de la sala de la Volta que recentment s’ha instal·lat gràcies a una subvenció que l’Ajuntament de Betxí ha aconseguit de Turisme. 


Noticias relacionadas

next