Borriana il·lumina el velòdrom municipal després d'invertir 23.000 euros

24/12/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Borriana ha començat aquesta setmana els treballs d'instal·lació d'enllumenat exterior en el velòdrom, uns treballs que, amb cost a càrrec del pressupost municipal, permetran “dotar la infraestructura esportiva d'una il·luminació moderna i eficient”, segons ha avançat el regidor d'Esports, Vicent Aparisi.

El regidor d'Esports ha recordat que aquesta actuació s'està realitzant “gràcies a l'esforç municipal”, i permetrà “ampliar l'horari d'ús d'entrenaments i competicions d'unes instal·lacions molt demandades entre els ciclistes federats, i contribuirà a impulsar la pràctica esportiva i recuperar-la per a entrenaments i també per a les competicions de nivell”.

Els treballs d'enllumenat, amb un pressupost a càrrec de les arques municipals de 23.038 euros, es preveu que finalitzen a finals de febrer i consisteixen en el subministrament i la instal·lació de lluminàries amb tecnologia led que permetran dotar d'enllumenat una instal·lació que fins avui no en disposava, i inclouen el subministrament i instal·lació de tres suports per a projectors, inclosa l'obra civil, mitjans auxiliars i ajudes.

A més, inclou l'adequació de la instal·lació elèctrica actual, que consisteix en la reforma del quadre actual d'enllumenat, sanejat del cablejat i instal·lació de proteccions elèctriques, i també el subministrament i instal·lació de 27 projectors LED, “ideals per a recintes esportius, amb un gran rendiment i una elevada vida útil”, ha assegurat Aparisi.

Aquesta instal·lació, ha precisat Aparisi, proporcionarà “un nivell d'il·luminació mitjà de Classe III, segons la norma UNE 12.193”. A més, ha indicat que aquesta iniciativa suposa dotar de major valor a la inversió de 40.000 euros que l’Ajuntament va realitzar fa un any per a la reparació i millora de les instal·lacions per a tornar a comptar amb aquestes instal·lacions de primer nivell.

Amb aquestes inversions, ha subratllat, “es compleix amb el compromís adquirit per l'equip de govern de dotar d'il·luminació unes instal·lacions que ja han albergat diverses competicions autonòmiques i entrenaments de les seleccions de ciclisme en pista”.

Al mateix temps, segons ha destacat el regidor d'Esports, “servirà per a impulsar aquesta pràctica entre la ciutadania de Borriana tant per als que comencen a conèixer aquest esport com per a les persones que el practiquen per afició i salut, que és en definitiva el que impulsem des del Servei Municipal d’Esports: esport i salut”.

Noticias relacionadas

next