en el teatre payà

Borriana s'ompli 'd'Amura' en un encontre multidisciplinari de flamenc

27/11/2019 - 

CASTELLÓ. El teatre Payà de Borriana es prepara per a acollir aquest divendres 29, a les 22h, el segon espectacle programat en l'agenda cultural del mes de novembre. Si la setmana passada es va poder gaudir d’El Bolero de Ravel, una representació de cinc peces coreogràfiques que anaven del pur estil clàssic al contemporani. Aquesta vegada és el torn d'Amura, on el flamenc es convertirà en el fil conductor d'una conversa entre el violoncel·lista francés Matthieu Saglio, el guitarrista flamenc José 'El Piru' i la cantaora i ballarina Isabel Julve.

Aquesta unió recrea un diàleg espontani amb cordes que compon "un arc de Sant Martí sonor de mil matisos en què el flamenc adquireix un paper fonamental. És aquest estil la terra d'origen per al 'Piru' i Isabel Julve i terra d'aventura per al violoncel, Matthieu Saglio, que el descobreix seguint la via clàssica (medalla d'or en el Conservatori de Rennes, França, el 1995), però molt prompte defuig de qualsevol academicisme i comença a acostar-se al jazz des de l'any 1996, per després iniciar-se en nombroses músiques del món.

Les entrades són de 5 euros en platea i de 4 en les butaques d'amfiteatre i ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 10h a 13h, i dimarts i dijous de 18h a 20h. A les taquilles de teatre Payà estaran a la venda una hora abans de cada espectacle.


Noticias relacionadas

next