este divendres

Borriana viatja al món dels espantacriatures amb 'La Maria no té por'

16/02/2023 - 

CASTELLÓ. La segona edició del Festival de Teatre Infantil El Cuc torna aquest divendres, a les 18h, al CMC la Mercè amb l'obra La Maria no té por de la Companyia Disparatario. Un nou espectacle per a completar el passaport cultural amb què es podran aconseguir premis, i aquesta vegada amb sorpreses per a les persones assistents.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que "el Festival El Cuc, que enguany ha crescut en nombre d’espectacles, s’està consolidant gràcies a la gran afluència de públic i a l’entusiasme dels espectadors, grans i menuts, i, per això, aquest divendres hi haurà algun al·licient més per poder acudir a l’obra de teatre".

La Maria no té por és un espectacle de titelles basat en el llibre homònim de Francesc Gisbert i Dani Miquel. Una història fantàstica en què titelles i persones s’uneixen per a endinsar-se amb els protagonistes en el món dels espantacriatures. A més de ser un dels autors del text original, Dani Miquel, que ja va estar a Borriana en el Festival de Música Infantil El Cuc 2022, participa en aquesta adaptació amb la música i la veu en off.

Disparatario és una companyia que va nàixer en 2011. Amb una llarga trajectòria dedicada a crear espectacles per al públic familiar, el seu treball fusiona música amb titelles, clown i teatre. Per cert, que les titelles són creacions artesanals, fetes a mà pels mateixos membres de la companyia.

Pròximes actuacions

Per a divendres 3 de març es comptarà amb l'espectacle Contes de Pirates, a càrrec d'Artea Espai, una obra en què els xiquets i xiquetes podran viure aventures emocionants i perilloses amb la tripulació del Vaixell IV. Seguirà amb Oníricus de La Troupe Malabó, el 24 de març, en què es donarà a conèixer la història de dos surrealistes i embogits mossos de circ.

El 31 de març la companyia Teatre de la Caixeta posarà en escena Jugant amb Frozen, un obra amb cançons i titelles en què dos germanes juguen amb la pel·lícula de Frozen i, gràcies als jocs, descobriran la importància de la lleialtat. El 21 d'abril arriba Clown Destino Teatro amb l'obra ¿Miedo yo?, un espectacle de clown en què els xiquets podran descobrir que jugant desapareix la por.

El Cuc finalitzarà el 28 d'abril amb El flautista d’Hamelin, d'Amímic Teatre, una nova versió del conte clàssic amb actors i titelles, en què adults i xiquets participaran en jocs divertits.

Noticias relacionadas

next