'Mediterrània, un mar de música'

Capella de Ministrers presenta el seu nou disc a l'Auditori de Castelló 

21/10/2021 - 

CASTELLÓ. L’Auditori de Castelló acollirà aquest dissabte 23 d’octubre, a les 19.30 hores, el concert de Capella de Ministrers. L'actuació girarà al voltant de músiques napolitanes i mediterrànies d’autors dels segles XVI i XVII, com Antonio Valente, Athanasius Kircher o Giovan Leonardo Primavera. En aquest cas, el grup estarà acompanyat per la soprano Èlia Casanova i Pino de Vittorio com a tenor.

Des de la seua creació en 1987, el grup Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica en favor del patrimoni musical espanyol. El resultat, transformat en testimoni musical, conjuga tres factors clau: el rigor històric, la sensibilitat musical i, molt especialment, un incontenible desig de comunicar-nos i fer-nos partícips d’aquestes experiències.


“És una banda valenciana de referència internacional i reconeguda com un exemple en la recuperació de peces musicals datades des de l’Edat Mitjana fins al segle XIX”, ha destacat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes. En aquesta ocasió el grup valencià, que està a punt de commemorar els 35 anys d’història, presentarà el seu nou disc, Mediterrània, un mar de música.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 6 a 16 euros, però es pot obtindre un descompte de fins al 50 % gràcies a Entrada i +. Cal recordar que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Noticias relacionadas

next