X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

reserva prèvia

Castelló celebrarà el 16 de juny les Jornades d'Arqueologia d'Europa al Castell Vell

7/06/2019 - 

CASTELLÓ. La Regidoria de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, juntament amb el Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC), celebrarà el pròxim 16 de juny les Jornades d'Arqueologia d'Europa al Castell Vell. Així, oferirà una visita guiada per a conéixer els treballs de restauració i excavació que s'estan realitzant durant la legislatura sota el nom Les últimes excavacions arqueològiques al Castell Vell i a càrrec de Pablo García Borja, l'arqueòleg director de les intervencions en la zona. L'activitat tindrà lloc a partir de les 11.00 hores.

Aquesta activitat pretén apropar l'arqueologia a la ciutadania per a conéixer també el passat de Castelló. Però a més, la visita guiada s'engloba dins de les Jornades d'Arqueologia d'Europa que se celebren per tot el territori europeu els dies 14, 15 i 16 de juny. Les excavacions, que s'estan produint en aquests dies, estaran obertes al públic només en aquesta ocasió, convertint-se en una oportunitat per conéixer com treballen els arqueòlegs i què han trobat en la ciutat.

El punt de trobada per iniciar l'activitat serà el Centre d'Interpretació del Castell Vell, ubicat a la CV - 147, km 2 de Castelló. L'aforament per poder accedir és només de 35 persones per l'espai, per això, malgrat que la visita és completament gratuïta, és necessari fer una reserva prèvia obligatòria bé al correu info@mucc.es o cridant al telèfon 964 23 91 01. Des de l'organització recomanen, a més, a totes les persones que pensen participar-hi, que s'apropen amb calcer i roba còmoda, protecció solar, gorra i aigua per les altes temperatures que poden haver-hi en aquesta data al migdia.

Noticias relacionadas

next