Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

inscripcions fins al 17 de juny

Castelló engega una escola d'estiu al Castell Vell per a apropar als menuts a la cultura medieval

4/06/2019 - 

CASTELLÓ. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu per als xiquets i xiquetes "més aventurers". El campus es desenvoluparà al voltant del Castell Vell, l’Edat Mitjana i les professions relacionades amb la història i el patrimoni, on durant una setmana es portaran a terme activitats i tallers sobre la societat i cultura medieval.

L’objectiu de l’escoleta és apropar la història i el patrimoni de Castelló als més menuts i que aquest s'interessen per aprendre sobre els orígens de la ciutat  i convertir-los en xicotets historiadors i xicotetes historiadores durant una setmana.

Tant el campus com les activitats que allí es desenvolupen estan destinats a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys i de forma totalment gratuïta. Hi haurà un total de 50 places per cada torn que s’adjudicaran per ordre d’inscripció, el primer torn és de l’1 al 5 de juliol i el segon del 8 al 12 de juliol, ambdós de 9 a 13.30 hores en el Centre d’Investigació del Castell Vell de Castelló. El termini d’inscripció romandrà obert fins al 17 de juny, a través del correu info@mucc.es, on caldrà presentar fotocòpies del DNI, llibre de família i targeta sanitària de cada xiquet i xiqueta inscrit. 


Noticias relacionadas

next