segona edició del festival

Castelló renova la col·laboració amb el SOM Festival

3/08/2022 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha signat aquest dimecres el conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb el SOM Festival, que contribuirà a reforçar aquesta segona edició del festival que tindrà lloc en el Varadero del Real Club Nàutic de Castelló del 5 al 20 d'agost.

“Un cicle de concerts que contribueix any rere any a posicionar a Castelló dins del mapa de les grans ciutats musicals, amb artistes de renom en el panorama nacional i internacional, i que deixa també un espai per al foment del talent local”, ha destacat Marco. “Amb el SOM Festival, Castelló reforça l'oferta turística d'estiu i potència la gastronomia i el comerç de l'entorn, ajudant també a la reactivació social i econòmica de la ciutat en el primer estiu sense restriccions”, ha apuntat l'alcaldessa.

“Anem de la mà de l'Ajuntament de Castelló per a impulsar una cita musical de referència, amb artistes de primera línia del panorama estatal perquè tant els veïns i veïnes de la ciutat i la seua àrea d'influència, com els turistes, puguen gaudir de la millor música en un lloc tan emblemàtic com el Real Club Nàutic”, ha apuntat el director del festival, Sergi Almiñana.

El cartell d'aquesta segona edició del SOM Festival arranca amb Hombres G el 5 d'agost i li segueixen Vanesa Martín (6 d'agost), Zoo (11 d'agost), Malú (12 d'agost), Leiva (13 d'agost), Rigoberta Bandini (19 d'agost) i This is Michael (20 d'agost). A més, continuant amb l'aposta per a donar visibilitat al talent local, actuaran Carlos Bru (19 d'agost), Resilientes Rock Band i Lord Visnú (5 d'agost), Marie Bernete (6 d'agost) i Fakir i Kawak (11 d'agost).

Noticias relacionadas

next