el regidor d'urbanisme, sorlí, assegura que el permís "obri la porta" a l'arribada d'empreses

El centre comercial Family Parc de Benicarló comptarà amb llicència després de 20 anys

21/03/2024 - 

CASTELLÓ. El regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, ha firmat aquest dijous l’acta de comprovació de les zones comuns del centre comercial Family Parc de Benicarló, un document que suposa la conformitat tècnica necessària per a atorgar la llicència d’activitat del centre comercial. D’aquesta manera, en un màxim de dos o tres dies, se signarà el decret de llicència d’activitat que permetrà, després de 20 anys, que la instal·lació comercial puga operar d’acord amb la legalitat.

"És un fet històric —ha assenyalat el regidor d’Urbanisme— perquè durant les dues dècades que ha funcionat aquest centre comercial, ho ha fet sense cap tipus de permís o llicència".

Juan Pascual Sorlí ha assenyalat que amb la llicència, "no només legalitzem el centre comercial i tots els establiments que estan ubicats actualment, sinó que obrim la porta a què altres empreses i operadors puguen establir-se amb totes les garanties en un curt període de temps". "Amb la legalització del centre comercial —ha subratllat el regidor— apostem de manera decidida per la creació de llocs de treball i pel desenvolupament econòmic de Benicarló".

next