aquest any la festa té com a protagonista a la quinta de 1997

Cercavila, missa i processó: milers de persones celebren a Nules la festivitat de Sant Vicent

8/04/2024 - 

CASTELLÓ. La població de Nules ha viscut un dels dies festius més destacats en el que  participen milers de persones de diferents edats, la festivitat de Sant Vicent  destaca a aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa per la celebració del  cercavila protagonitzat per les quintes, que a més és Festa d’Interés Turístic  Provincial des de l’any 2021.

Amb una participació massiva, enguany l’organització d’aquesta festa ha estat  al càrrec de la Quinta de l’any 1997. De manera que, com és tradició les quintes  han recorregut diferents carrers dels casc urbà amb la música i els carros  engalanats amb cavalls per a arribar al carrer de Sant Vicent on han rendit  tribut al sant rodant la foguera.

La jornada ha continuat amb l’entrega del guió a la Quinta de l’any 1998 davant  el dosser que hi ha a la Plaça Major, ja que serà aquesta quinta l’encarregada  d’organitzar la festa el proper any. I finalitzarà aquesta vesprada amb la  tradicional missa i processó en honor a Sant Vicent.

Va ser la Quinta de l’any 1961 la que en el seu dia va instaurar aquesta festa  que actualment compta amb molta tradició i està molt arrelada entre els veïns i les veïnes del municipi.

Noticias relacionadas

next