dintre del teatre el raval

Com seria pujar l'Everest? Castelló viatja fins a les vistes més altes del planeta en un nou cicle de cine

12/11/2018 - 

CASTELLÓN. El Raval acull la 27a edició del Cicle de Muntanya des d'aquest dilluns i fins al divendres 16 de novembre, on es projectaran una sèrie de pel·lícules i curts en els quals els espectadors i les espectadores podran viatjar fins a diferents punts elevats de la geografia universal, des de l'Everest, passant per Indonèsia fins a la Serralada de Gredos. Les projeccions comencen a les 20:00 hores i l'accés serà gratuït. 

"Des del patronat d'Esports valorem molt positivament aquest cicle de cinema, una per la trajectòria que té i l'altra per la implicació de diversos clubs per poder fer realitat aquesta proposta cultural" ha afirmat Enric Porcar, Regidor d'Esports a l'Ajuntament de Castelló. En efecte, l'esdeveniment està organitzat pel Centre Excursionista de Castelló, el Club Trepa Castellet, el Club de Muntanya de Castelló i el Espeleo Club Castelló, i patrocinat per l'Ajuntament de Castelló i el Patronat d'Esports.

"En els últims anys s'ha millorat considerablement el nivell i ha passat ser un dels cicles de cinema vinculat a la muntanya més importants de l'Estat", ha afegit Porcar. Per això pel·lícules com Everest, un reto sobrehumano que es projectarà el dimecres 14 de novembre; o el curt, Legend el dijous 15, estan premiades a millor pel·lícula i al millor curt, en un concurs presentat dintre del mateix cicle.


Noticias relacionadas

next