AMB L'OBJECTIU DE millorar la qualitat i la coordinació de situacions d'urgència

Compromís demana a l’Ajuntament que participe en la consulta pública pel trasllat del CICU

31/08/2023 - 

CASTELLÓ. El portaveu del grup municipal de Compromís, Ignasi Garcia, ha exigit a l'Ajuntament de Castelló que participe "activament en la consulta pública que ha iniciat la Conselleria de Sanitat sobre la proposta de projecte de decret de l'estructura d'organització Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU)". La formació vol que el centre torne a Castelló per a millorar "la qualitat assistencial i la coordinació eficient de situacions d'urgència".

Garcia ha recordat que en maig del 2021, "tots els regidors i regidores de l'Ajuntament de Castelló vam aprovar una declaració institucional demanant que el CICU no marxarà a València". En aquest sentit, el portaveu ha subratllat que Compromís "sempre s'ha oposat al seu trasllat". 

"En totes les ocasions passades, en les diferents institucions, Compromís vam votar a favor de mantindre el CICU a Castelló", ha assenyalat el portaveu. Malgrat això, ha fet referència a que la decisió de centralitzar-ho a València va ser presa per la Conselleria de Sanitat "sota una gestió que no corresponia a Compromís".

Compromís considera que el retorn del CICU a Castelló és "essencial per a garantir una atenció mèdica de qualitat i una coordinació efectiva en situacions d'urgència". Garcia va concloure les seues declaracions reiterant la voluntat de Compromís de "lluitar per la millora dels serveis de salut a Castelló" i va assegurar que el partit continuarà treballant "en defensa dels interessos de la majoria i el seu benestar".

Noticias relacionadas

next