Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

a càrrec del Grup de Veus Música Viva

Concerts d'òpera, corals i bandes sonores de pel·lícula per a la nova temporada musical de Nules

17/09/2019 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules i el Grup de Veus Música Viva han presentat la programació cultural que aquesta agrupació local protagonitzarà en la present temporada 2019/2020. De manera que s’han programat un total de cinc actuacions que tindran lloc els dies 9 d’octubre, 2 de novembre, 28 de desembre de 2019 i 4 d’abril i 4 de juliol de l’any 2020.

Com a novetat aquest any es vendran abonaments per un preu de 25 euros per a assistir a tres d’aquests espectacles ja que els concerts dels dies 9 d’octubre i 4 de juliol seran d’entrada gratuïta, segons ha comentat la regidora de Cultura, M. José Esteban. No obstant això, les persones interessades podran adquirir l’entrada a la taquilla del Teatre Alcàzar abans de cadascuna de les actuacions per un import de 15 euros. Els abonaments es podran adquirir en l’estand que el Grup de Veus Música Viva tindrà a la Fira Agrícola els dies del 19 al 22 de setembre i en diferents establiments col·laboradors.

Des del Grup de Veus Música Viva, el seu director Miguel Ángel Martínez, assenyala que s'ha treballat per a dissenyar una temporada que comptarà amb cinc projectes diferents però que "tindrà una continuïtat amb l’incorporació més endavant d’altres actuacions”.

En concret el pròxim 9 d’octubre tindrà lloc la primera representació amb el concert del Dia de la Comunitat, en el que es recrearan moments de l’existència mora en la zona i la reconquesta d’aquestes terres per part de les tropes del rei en Jaume I; el concert del dia 2 de novembre estarà protagonitzat per la música de Georges Bizet destacant l’òpera Carmen; l’actuació programada per al 28 de desembre comptarà amb bandes sonores de reconegudes pel·lícules; mentre el dia 4 d’abril serà el Dia de l’Òpera; i la programació es tancarà en la terrassa de l’Estany de les Platges de Nules, el dia 4 de juliol, amb una Trobada de Corals de tot el territori espanyol.


Noticias relacionadas

next